Creează povești de neuitat cu ajutorul adorabilelor păpuși LOL

Probabil ai auzit de ele şi le-ai văzut în majoritatea magazinelor cu jucării pentru copii. Este vorba de adorabilele papusi LOL.

Dacă nu ştii de la ce vine LOL, afla că este o prescurtare de la Lil Outrageous Littles, deoarece acestea sunt nişte mici păpuşele care vin sub forma unei mini colecţii, plină de surprize minunate.

Papusa LOL a devenit tot mai populară în ultima vreme, fiind o adevărată atracţie pentru fetiţe.

Noi considerăm că cea mai potrivită vârstă pentru a primi cadou o papusa LOL şi pentru a crea nişte joculeţe pline de imaginaţie, este după 5 ani. Iar acest lucru este bine de luat în considerare, în condiţiile în care păpuşile vin la pachet cu mai multe piese care pot reprezenta un pericol pentru copii mai mici, deoarece le pot înghiţi.

Aşadar, dacă copilul tău sau copii tăi au este 5 ani cu siguranţă se vor bucura enorm să se joace cu mult-iubitele papusi LOL.

De ce sunt păpuşile LOL atât de atractive pentru cei mici?

Ştim cu toţii cât adoram să ni se facă surprize atunci când eram prichindei. Iubeam ouăle cu surprize, pufuleţii cu surprize, iar acest lucru este valabil şi în zilele noastre prin intermediul acestor drăgușe papusi LOL.

O papusa LOL vine într-un ambalaj în formă de bilă şi este învelită în mai multe straturi. Partea amuzantă este că papusa LOL vine la pachet cu diverse surprize, fie anumite mesaje secrete, accesorii, articole vestimentare pentru păpuşi şi multe altele. În acest fel, orice copil va putea să îţi faca o adevărat colecţie de păpuşele şi accesorii pentru acestea.

Partea şi mai atractivă este că papusile LOL îşi pot schimba culoarea, pot plânge sau pot scuipa.

Ideale pentru dezvoltarea creativităţii

Datorită suprizelor cu care vin la pachet, aceste păpuşi LOL au un aport foarte important la dezvoltarea creativităţii copiilor. Astfel, copiii pot combina păpuşile sub o mulţime de forme, pot folosi accesoriile şi hainele pentru a crea anumite scenarii. Practic, copiii pot să îşi creeze anumite povesti super interesante cu ajutorul unei LOL papusa.

De asemenea, cu ajutorul LOL Surprise puteţi să vă jucaţi împreună cu copiii diverse jocuri de rol și puteți cunoaşte de ce este mai interesat copilul şi cum îşi foloseşte imaginaţia.

Papusile LOL, pe lângă faptul că sunt în foarte mare vogă, sunt perfecte pentru o amiază super distractivă alături de copilul tău. Sunt amuzante şi pun imaginaţia copiilor la încercare, încadrându-se perfect în categoria de jucării interactive şi educative.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *