Raft corp Klups Marsell Bufnite Alb

Organizatoare Jucării

Afișez 1 - 60 din 337 de rezultate

Scapă de dezordinea din camera copilului cu ajutorul unui organizator jucarii

Ştim cu toţii că atunci când copiii sunt mici şi noi suntem novici în experienţa creşterii unui copil, avem tendinţa de a cumpăra cât mai multe jucării. Vedem pe piaţa o gamă foarte largă de produse, iar majoritatea ne tenteaza! Nici nu este de mirare cu toată oferta valabilă: jucării din lemn, o mulţime de păpuşi, maşinuţe, trenuleţe, roboţei şi multe altele. Şi normal, vrem ce este mai bun pentru copii.

De cele mai multe ori ajungem să cumpăram atât de multe jucării, încât abia mai avem loc de ele. Iar în acest caz, cea mai bună soluţie este achiziţionarea unui organizator jucarii. Astfel, nu va trebui să mai facem slalom printre obstacole atunci când mergem în camera copilului. 🙂

Cum aleg cel mai bun organizator jucării?

Nu este foarte greu să faci o alegere, deoarece pe piaţa există mai multe modele de organizatoare jucarii. Singurele criterii de care să ţii cont este că acesta să se încadreze armonios în camera copilului şi să fie sigur, adică să nu prezinte colţuri ascuţite, să nu fie foarte greu.

Poţi opta pentru organizatoare jucarii din lemn masiv şi vopsite cu produse pe bază de apă, sigure pentru copil. Acestea sunt ceva mai scumpe, însă dacă nu ai un buget foarte ridicat, poţi opta pentru organizatoare jucarii din plastic rezistent cu diverse desene pe el. Poţi alege modele simple sau cu personajele preferate ale copilului. Cu siguranţă îi va plăcea!

Cu ajutorul unui organizator jucarii îl vei putea învăţa pe cel mic să fie mai ordonat şi să pună întotdeauna lucrurile la locul lor!