Afișez 1 - 60 din 670 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 670 de rezultate

Dacă cauți oliță bebe sigur îți va fi destul de greu să alegi.

Oliță muzicală, oliță portabilă, oliță simplă sau oliță multifuncțională, toate oferă avantaje și dezavantaje însă de cele mai multe ori copilul alege ce îi place mai mult.

Trecerea de la scutece la oliță este destul de sensibilă și nu toți copiii reușesc să se obișnuiască cu ideea de a schimba rutina. Acel obiect care îl făcea să se simtă comod și în siguranță busc dispare. La început nu prea înțele mare lucru, poate fi supărat și confuz. Unora le place din prima și nu au nicio problemă cu schimbarea.

Oliță muzicală sau oliță bebe simplă

Olița clasică este foarte ieftină și merită cumpărată chiar și doar de plan B sau când plecați cu mașina pe undeva. Aceasta poate fi fie dintr-o bucată sau cu partea de colectare detașabilă pentru a facilita curățarea acesteia.

Olița muzicală este foarte specială. Practic atunci când copilașul își face nevoile, olița începe să cânte. Unele variante au și opțiunea de a-i înregistra un mesaj vocal precum BRAVO! sau Wow, ai reușit. Opțiunea aceasta ar fi bună pentru copiii care au nevoie de încurajare, care se tem cumva de momentul în care trebuie să folosească olița. Există și varianta în care se pot speria și mai tare, dar nimic nu e sigur din prima.

Olița sau reducătorul?

Unii copii refuză din prima olița și preferă să folosească reducătorul de la WC. În această instanță, o idee bună ar fi să cumpărați un înălțător pentru a-i facilita accesul la WC. Astfel se va bucura când va reuși să meargă singur la baie.

O idee bună ar fi să emrgeți cu cel mic să cumpărați olița deoarece dacă o alege el poate se atașează mai ușor.