Motociclete copii

Afișez 1 - 60 din 189 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 189 de rezultate

Una dintre cele mai îndrăgite jucării pentru copii este motocicleta. Plimbatul cu o motocicletă este o activitate foarte distractivă pt copii.

Cum alegi o motocicleta copii sigură şi calitativă

Oferta de pe piaţa este destul de variată, motiv pentru care atunci când optezi pentru o motocicleta pentru copii, trebuie să ai în vedere câteva aspecte:

  • Tipul motocicletei – cea mai simplă este cea de echilibru, pe care copilul doar o încălecă şi o împinge cu picioarele. Următorul tip este motociclta electrica copii, care are acumulator şi permite deplasarea cu o viteză de 5-7km/h. Mai există şi motociclete echipate cu motor electric, care reprezintă un fel de variante ale motocicletelor pentru adulţi.
  • Vârsta copilului. Cel mai adesea moto de echilibru şi motocicleta electrica copii sunt destinate copiilor de 2-3 ani, sau ceva mai mari, în timp ce motocicletele mai rapide, de ultimul tip sunt recomandată copiilor care au peste 7 ani.
  • Materialul unei motociclete pentru copii. Plasticul este cel mai comun, însă iniante de cumpărare asigură-te că este un plastic de calitate, rezistent şi sigur.
  • Design şi funcţii suplimentare: pentru a stârni interesul copiilor, optează pentru un model cu sunete, lumini şi culori. De asemenea, alege o motocicleta copii cu claxon, imprimeuri decorative, opţiune de marşarier şi alte asemenea artificii care să atragă atenţia copiilor.

O gamă largă de motociclete pentru copii

În cazul în care intenţionezi sa il bucuri pe cel mic şi să investeşti într-o motoreta copii, ai de unde alege. Îţi punem la dispoziţie motociclete pentru copii de toate vârstele, realizate din materiale rezistente şi la preţuri avantajoase. Spor la cumpărături!