Triciclete copii

Afișez 1 - 60 din 867 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 867 de rezultate

Odată ce bebeluşul începe să facă primii pasi si încet-încet nu mai are nevoie de cărucior, părinţii deja încep să se gândească la o nouă achiziţie pentru micuţ: tricicleta. Aceasta reprezintă o modalitate foarte uşoară de a îl scoate pe cel mic la plimbare şi de a-l învăţa să îşi deprindă singur anumite abilităţi.

În funcţie de vârsta copilului este recomandat să alegi o tricicleta copii cu mai multe sau mai puţine accesorii  (scaun, centura, copertina, coş de jucării, bară de siguranţă).

Beneficii

Tricicleta copii este foarte benefică în a ajuta copilul să îşi dezvolte anumite simţuri, precum: echilibru, coordonare şi îl va impulsiona pe cel mic să iubească mişcarea. În cazul copiilor care abia încep să meargă, o tricicletă îl va ajuta să îşi dezvolte simţul mobilităţii.

Tipuri de triciclete pentru copii

  • cu mâner parental sau fără mâner
  • cu pedale sau fără pedale,
  • cu roţi de plastic sau de cauciuc
  • cu diferite accesorii: suport pentru picioare sau fără suport pentru picioare, cu un coşuleţ pentru jucării, cu sau fără copertina de protecţie solară.

Calitatea pe primul loc

Atunci când eşti în căutarea unei triciclete, vrei ce este mai bun pentru copilul tău. Tocmai de aceea trebuie să te ghidezi după anumite criterii, precum: înălţimea, greutatea şi independența de mişcare a copilului.

Spre exemplu, pentru un copil care abia a depăşit vârsta de 1 an şi încă mai are probleme în a se descurca singur, cea mai potrivită este tricicleta cu centura de siguranţă în 5 puncte de siguranţă, cu suport pentru picioare, cu accesorii, în timp ce pentru un copil ce a depăşit 2 ani este ideală o tricicleta fara pedale cu centura în 3 puncte de siguranţă, cu pedale. Când copilul mai creşte şi se descurcă mai bine poţi chiar să achiziţionezi o tricicletă electrică.

Tricicleta copii – o bucurie pentru micuţi

Indiferent de vârsta copilului, cu siguranţă o tricicleta copii îi va oferi nenumărate bucurii, va încuraja exerciţiul şi construirea abilitaţilor şi a simţurilor motorii.

În colecţia noastră găseşti o mulţime de triciclete pentru copii la preţuri avantajoase! Pune calitatea pe primul loc şi cu siguranţă vei face cea mai bună alegere. Iar când copilul va învăţa să foloseaca bine tricicleta, poţi trece la următorul nivel: bicicleta.