Cărți de colorat

Afișez 1 - 60 din 140 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 140 de rezultate

-25%
15,00 lei
-20%
-25%
-21%
-21%
-25%
15,00 lei
-25%
15,00 lei

Carti de colorat pentru copii și adulți

Ce activitate poate fi mai plăcută decât să colorezi împreună cu copilul tău o carte de colorat? Este o modalitate excelentă de a stârni imaginația oricărui copil. În plus, dacă vrei să te relaxezi și tu alături de el, poți alege o carte de colorat pentru adulti. Nu știai că există si cărți de colorat pentru adulti? Ei bine.. există și din ce în ce mai mulți oameni optează pentru această modalitate de relaxare.

Pentru copii, există o mulțime de tipuri de cărți de colorat. Fie cu personaje de poveste, din desenele preferate, cu peisaje sau pur si simplu cu anumite desene educative. Așa că nu încape îndoială că vei găsi ceva potrivit.

Cărți de colorat reutilizabile

Acest concept este relativ nou apărut, spre încântarea multor părinți.

Cum funcționează cărțile de colorat sau planșele reutilizabile? Este foarte simplu: copilul colorează planșa, iar după ce este gata, culorile pot fi spălate la chiuvetă, ceea ce înseamnă că avem o planșă nou nouță, iar copiii o pot lua de la capăt.

În această colecție îți punem la dispoziție o mulțime de cărți de colorat, atât pentru copii, dar și pentru adulți, care mai de care mai frumoase.