Jucării bebeluși

Afișez 1 - 60 din 1792 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 1792 de rezultate

Jucăriile reprezintă o parte importantă a copilăriei, încă din primele zile de viaţă.
Pentru bebeluşi, este foarte important să alegi jucăriile doar după ce te-ai interesat şi ştii exact care este cea mai potrivită în funcţie de vârstă.

Iată cum să faci cea mai bună alegere în funcţie de vârsta copilului.

Jucării bebeluşi 0-12 luni

Pentru primele luni de viaţă este important să optezi pentru jucării sigure, care nu prezintă riscuri pentru sănătatea micuţilor, adică nu au mărgeluţe, ornamente şi alte aplicaţii pe care cei mici le pot înghiţi.
Pentru intervalul 0-3 luni cele mai potrivite jucării sunt cele care stimulează micuţului sinturile, cele pe care să le asculte şi sa le privească. La această vârstă copiii sunt atraşi de modele geometrice şi de culori aprinse. Iar de la 3 luni în sus copilul deja începe să apuce obiectele cu mâna şi să le studieze mai mult.
Alege jucării bebeluşi colorate, interactive, realizate din materiale moi cu care micuţul nu se poate lovi. Este ideal să alegi jucării care să se mişte şi să scoată sunete pentru a-l atrage pe cel mic.

Ce jucării bebeluşi să alegi?

Jucarii bebelusi 1-2 ani

După vârsta de 1 ani, bebeluşii deja dezvolta un simţ al explorării mediului înconjurător. Devin foarte curioşi, iar mobilitatea începe să le fie foarte bună.

Jucarii bebe pentru această vârstă:

  • Jucării interactive
  • Jucării din lemn
  • Puzzle-uri cu maxim 25 piese
  • Jucării cu litere şi animale
  • Lego Duplo
După cum poţi să îţi dai seama, deja la 1-2 ani poţi să îi cumperi celui mic jucării mai diverse.

Jucării sigure pentru bebeluși

Ţine cont de faptul că nu orice jucărie se potriveşte pentru bebeluşi. Spre exemplu, avioanele, trenuleţele, maşinuţele, pistoalele de jucărie au componente foarte mici care pot provoca tot felul de incidente, motiv pentru care nu sunt adecvate pentru bebeluşi.
În această colecţie îţi punem la dispoziţie o ofertă de jucării pentru bebeluşi la preţuri bune. Cu siguranţă va fi greu să rezişti tentaţiei de a alege mai multe pentru micuţul tău.