Afișez 1 - 60 din 840 de rezultate

Afișez 1 - 60 din 840 de rezultate

Atunci când începe să meargă la gradinita şi la şcoală, copilul are nevoie de multe rechizite, de multe accesorii de scris, motiv pentru care un penar este absolut esenţial. Se de asemenea, pentru copii ştim cât de mult contează aspectul, aşadar alegerea unui penar drăguţ sau cu personajele preferate ale copilului este necesară.

Cum aleg un penar bun

  • Există o gamă largă de penare pe piaţă, însă trebuie să îl alegi pe cel mai bun pentru copilul tău. Iată câteva criterii de care să ţii cont atunci când analizezi oferta de penare.
  • Dimensiunea – se alege în funcţie de câte pixuri şi creioane foloseşte copilul. Ca regulă generală un model mic poate oferi loc pentru 12 creioane.
  • Formatul – poate fi tip carte, cum erau şi penarele pe care le foloseam noi când eram mici. Există şi penare sub forma unei mici genţi diplomat, sau penare simple, clasice. Foarte la modă acum este bine-cunoscutul penar Herlitz.
  • Durabilitatea – rezistenţa unui penar depinde de măsură în care este utilizat, iar în mâinile unui şcolar sunt slabe şanse ca acesta să aibă o durată de viaţă foarte lungă.  Poţi opta pentru penare din pânză sau vinilin care se curăţa uşor.
  • Modelul – copiii vor dori penare care să reflecte preferinţele lor în materie de muzică, filme, desene animate. Află care sunt preferinţele micuţului şi asigură-te că le respecţi.

O gamă largă de penare pentru micuţi

Acum că ai aflat care sunt principalelele caracteristici pe care să le ai în vedere atunci când alegi un penar copilului tău. În colecţia noastră ai la dispoziţie o gamă variată de penare fete, penare holografice şi multe alte modele adorabile la preţuri avantajoase.