Turnul de invatare FunPod Chalky cu tabla de scris
Turnul de invatare FunPod Chalky cu tabla de scris

Turn de învățare

Afișez toate cele 2 rezultate

Afișez toate cele 2 rezultate

Ce este un turn de învățare?

Turnul de învățare este un fel de mini țarc sau platformă cu ajutorul căruia copilul poate ajunge la nivelul mesei, pultului din bucătărie, la chiuvetă în baie etc.

Acest turn de învățare sau learning tower cum i se mai spune, ajută copilul să vadă și să îți însușească noi deprinderi fără să fie în pericol. Majoritatea turnurilor de învățare au trepet sigure și o ușiță care se poate închidepentru a putea preveni accidentarea.

Turnul de învățare este adesea făcut din lemn natur sau vopsit cu vopsea nontoxică pe bază de apă.

Ce tipuri de turnuri de învățare există

Există learning tower simplu, minimalist care este ca și o simplă platformă fără ușiță. Adesea acestea sunt și mai ieftine.

Turnurile de învățare cel mai des întâlnite și utilizate sunt cele care au prevăzută și ușița de siguranță. Aceasta se închide cu un zăvor pe care în mod normal copilul nu îl poate deschide.

Cele mai scumpe turnuri de învățare sunt cele multifuncționale. Acestea au și diverse alte întrebuințări. Se pot pune pe jos, pe lungime sub formă de măsuță, se pot face tobogan, au tăblițe de scriere, table magnetice sau pot fi chiar și sortatoare de forme. Sunt ideale când spațiul de depozitare este destul de limitat, însă și prețurile sunt pe măsură.

Pentru ce vârstă sunt potrivite

Începând cu momentul în care stă bine pe picioare, în jurul vârstei de 1 an și până pe la 3-4 ani, în funcție de copil.